Позор! До стотинките ли опря: Емилия се развика на свой фен за пари! (ВИЖ ТУК)

Емилия се държа наиситна неадекватно с почитателя си!

https://goreshto.net/shoubiznes/pozor-do-stotinkite-li-oprya-emiliya-se-razvika-na-svoy-fen-za-pari-vizh-tuk/111646 Goreshto.net
Позор! До стотинките ли опря: Емилия се развика на свой фен за пари! (ВИЖ ТУК)

Емилия се държа наиситна неадекватно с почитателя си!

Позорно и дори неадекватно се държа чалга ветеранката Емилия със свой верен почитател. Разбираме да беше сред новите, едва прохождащи в жанра певици като Данна и Малката например, но Емилия е с доста дълъг стаж и това поведение не й прави чест. Напротив!

Тя стана за смях на хиляди свои фенове, които са видели коментара й в нейната страница. Съвсем невинно почитател я поздрави с нейна песен и прикачи към коментара си линк към песничката. Която случайно не се оказала взета от собствения й канал в Тубата.

Песента бе същата, пееше я Емилия, но просто фенът е попаднал и си е харесал видеото не от нейния профил, а от другаде. Е, това стана причина Емилия да го направи на нищо и дори да му заяви, че я... ощетява финансово.

Да, повтаряме - ощетявал я човекът финансово, защото така тя не получавала пари за ротацията на песента си. Ще уточним и ще кажем на тези, които не са запознати, че Емилия, както и всяка друга нейна колежка, взима от 4 до 6 лева (смешно) на цели 1000 гледания на видео от канала й в ЮТюб.

Това са нищо и никакви парички, до които ако е опряла, положението е наистина сериозно. Предвид факта, че все се фукаше с богатия си мъж Жорж Башур и лъскавия живот, който водят. Като нищо обаче може да се окажат и верни слуховете, че бизнесът на Башур е в криза и са затънали финансово.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.