Позор: Защо чалгата не каза и дума за насилника от Стара Загора?! Свикнали са да ги бият ли?!

От цялата чалга гилдия само Диона нададе глас!

https://goreshto.net/shoubiznes/pozor-zashto-chalgata-ne-kaza-i-duma-za-nasilnika-ot-stara-zagora-sviknali-sa-da-gi-biyat-li/114072 Goreshto.net
Позор: Защо чалгата не каза и дума за насилника от Стара Загора?! Свикнали са да ги бият ли?!

От цялата чалга гилдия само Диона нададе глас!

Срам и позор, но от цялата родна чалга гилдия, единствено Диона нададе глас и изригна в мрежата срещу червея, нарязал над 400 пъти 18-годишната си приятелка с макетно ножче. Утре цялата страна се вдига на протести и шествия срещу насилието, а редица родни светски личности реагираха в профилите си незабавно.

Ужасяваща обаче бе една констатация - а именно, че чалга певиците не обелиха и дума. Нито сричка. Нищо. Само Диона се възмути и изпрати нереза там, където му е мястото - зад решетките. Останалите не казаха нищо, а продължиха да си показват парцалите, кифленските джуки и селски простотии.

При все, че Мария неотдавна вдигна полицията на крак затова, че мъжът й - Миро Дзвера я опердаши зверски, при все, че Гринго бе чупил ръката на Софи Маринова, а наскоро се заговори как Наско Колев бие Лидия, да си мълчиш и да си натискаш парцалите, е меко казано мижитурско.

За разлика от тях, други изпълнители веднага скочиха в защита на жените и една от първите бе Михаела Филева. Тита го направи също, както и Цвети Петрова на Криско. Иво Аръков бе сред първите мъже, а дори Лоренцо на Софка даде мнение, което макар и с грешки, бе доста цветисто. Срам за останалите.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.