Празнично ли изкукурига, или е нелепа по рождение: Джулиана Гани с пореден резил! (СНИМКИ)

Джулиана Гани изплиска яко легена!

https://goreshto.net/shoubiznes/praznichno-li-izkukuriga-ili-e-nelepa-po-rozhdenie-dzhuliana-gani-s-poreden-rezil-snimki/124366 Goreshto.net
Празнично ли изкукурига, или е нелепа по рождение: Джулиана Гани с пореден резил! (СНИМКИ)

Джулиана Гани изплиска яко легена!

Яко изплиска легена Джулиана Гани. Да, де, знаем, че това всъщност не е новина, защото при нея е нещо нормално, да не кажем ежедневно. Но този път нелепицата на пластмасовата бръмчалка граничи с малоумие. Точно между коледните и новогодишни празници Ганито реши да се прави на идиот (опа - на лъв) и се показа в лъвски костюм, заедно с мъжа си.

Разбира се, нали двамата с Теодор Гецов трябва да са еднакви, барнала го е и него с лъвското чудо... Двамата се хилят видиотено пред камерата, а Джулката си мисли, че е избила рибока в девет океана, но всъщност прави това само с интелекта си - трепе го редовно.

Потребители я попитаха какво общо има Коледа или Нова година с това облекло и дали нещо не се е пообъркала и не празнува още Хелоуин?! Ганито, разбира се, се мисли за оригинална, без да осъзнава колко е смешна.

През последните месеци тя явно е решила да го удря на купон и да глези мъжО си, за да го задържи. Помним за скандала, който се разрази около изневярата на Гецов с рапърката Котенцето. И макар че Джулката се опита да го отрече, го направи някак с недомлъвки и увъртания...

"Ако и този я зареже, както стана с Илиян Найденов, не я виждаме. Друго е да си с едно дете, но самотна майка с две деца от различни мъже... мани-мани!", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.