Прецакването на Христо Петков в „Капките“ разгневи зрителите

Малшансът е основната причина за слабото му класиране

https://goreshto.net/shoubiznes/precakvaneto-na-hristo-petkov-v-kapkite-razgnevi-zritelite/110221 Goreshto.net
Прецакването на Христо Петков в „Капките“ разгневи зрителите

Малшансът е основната причина за слабото му класиране

Актьорът Христо Петков бе прецакан от лош късмет в „Като две капки вода“.

 

Макар да се превърна в един от любимците на публиката, става ясно, че в този сезон шансовете му за финал са почти нулеви и това се дължи на неприятното стечение на обстоятелствата. Голяма част от зрителите обвиняват журито, че го е ощетило с оценките, но основната причина за слабото му класиране всъщност е малшансът.

 

Феновете му са категорични, че той е трябвало да бъде първи с поне още две от имитациите му – тази на Принс и на Стенли в дует с Любо Киров.

Поради редица причини обаче той победи едва на крачка от полуфиналите, а първото място по собствените му думи, е изненадващо и за него самия.

Въпреки победата си той няма почти никакви шансове да стигне до финалите и да се бори за първото място.

 

Събраните от него едва 438 точки го нареждат едва на шеста позиция във временното класиране.

Дара Екимова, която е с цели 59 точки пред него има шансове да пребори дуета Димо Алексиев и Ралица Паскалева, за да се класира в четворката, която стига до финалите.

Първите трима вече са ясни – Владимир Михайлов, Тома Здравков и Керана. Борбата е за четвъртата позиция.

 

На практика класирането на актьора от Народния театър е въпрос на най-обикновен късмет. През първите две седмици, в които колегите му в шоуто се подготвяха, той бе на турне в САЩ и естествено изпусна подготовката. Освен това участието му в „Капките“ съвпадна с излизането на екран на филма Смирен, в който играе главна мъжка роля – първата му главна роля на голям екран.

 

Освен всичко друго дълго време на актьора не му вървеше никак с бутона на късмета, разпределящ задачите на участниците.

Всеки път му се падаха образи, които нямат нищо общо с него.

За сметка на това много от зрителите го харесаха извън ролите на психопати, които често му дават да играе. В резултат на това последователите му в социалните мрежи са нараснали двойно и вече са над 10 хил.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.