Пред стотици зрители: Алекс Сърчаджиева подкоси Калин Сърменов - предложи му брак! (СНИМКИ)

Калин Сърменов остана в туш от думите на Алекс Сърчаджиева!

https://goreshto.net/shoubiznes/pred-stotici-zriteli-aleks-sarchadzhieva-podkosi-kalin-sarmenov-predlozhi-mu-brak-snimki/134710 Goreshto.net
Пред стотици зрители: Алекс Сърчаджиева подкоси Калин Сърменов - предложи му брак! (СНИМКИ)

Калин Сърменов остана в туш от думите на Алекс Сърчаджиева!

Наскоро Алекс Сърчаджиева имаше рожден ден и колегите й решиха да й направят незабравима изненада в театъра. Както може би някои вече знаят, Александра отскоро играе в Сатиричния театър, чиито директор е актьорът Калин Сърменов.

Именно Сърменов поднесе изненадата на Алекс - голяма торта, цветя и много подаръци от колегите, при това на самата сцена, пред очите на стотици зрители. Вдовицата на Иван Ласкин остана безмълвна и разчувствана от този трогателен и мил жест, но бързо се окопити и поднесе своя сюрприз.

"За теб ще се омъжа!", каза тя в очите на Калин Сърменов - "Искаш ли?!" Всички притихнаха, а самия Сърменов също даде "заето" за няколко секунди, а после се разсмя от сърце и се похвали на публиката, че, видиш ли, съдбата била добра и ето, че и за дебелите и плешиви мъже като него имало шанс за щастие...

Разбира се, всичко това е само в кръга на шегата, защото и Калин си има семейство, и Алекс не си търси мъж. Нещо повече - тя толкова силно обича Иван Ласкин, че за тези години не е и погледнала друг мъж, камо ли да се впусне във връзка.

"Рядка и много ценна е такава любов, а тези двамата са свързани в минали и в бъдещи животи", убедени са потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.