Прекали: Коцето се изгаври със собственото си семейство! (фенове го попиляха)

Коцето понякога не знае мярка, пиян ли беше?!

https://goreshto.net/shoubiznes/prekali-koceto-se-izgavri-sas-sobstvenoto-si-semeystvo-fenove-go-popilyaha/122400 Goreshto.net
Прекали: Коцето се изгаври със собственото си семейство! (фенове го попиляха)

Коцето понякога не знае мярка, пиян ли беше?!

Че Коцето е зевзек, зевзек е - доказал го е отдавна. Както е и доказал, че си обича и тачи алкохолеца. Като ги смесиш заедно обаче - майтапът и пиянството, невинаги се получават добри резултати. Като например този, който певецът сервира наскоро в нета.

Константин излезе с клипче, в което хем тъжно, хем ядосано, но винаги сериозно, обяснява как измамници са прецакали семейството му и то точно за Коледа.

Коцето платил на онлайн магазин, откъдето поръчал почти всички дарове за двете си деца и за жена си Надя, но когато пратката пристигнала и той я отворил, вътре имало само... какво мислите - бутилки с алкохол.

"И какво да правя сега?! Домочадието вкъщи така и така реве, всички са тъжни, то аз поне да опитам от тоя сбъркан подарък, няма да го оставим да изветрее, я!", изхилва се вече почти победоносно Константин.

Това обаче беше прието доста противоречиво от феновете му, много от които го насметоха жестоко. "Ти хептен прекали, бе, лигльо! Вързахме ти се и се чудихме какво е станало, че семейството ти плаче, а то... Тъпо и жалко е да се гавриш с близките си, пък дори да е за малоумния ти рейтинг", насметоха го в нета.

Сигурни сме обаче, че Коцето ще си го премести (шкафа) и утре ще направи подобна щуротия отново.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.