Прекали с чекненето: Натали Трифонова си показа всичко в Гърция! (на лов за ново гадже е - СНИМКИ)

Натали Трифонова много обича да си показва прелестите!

https://goreshto.net/shoubiznes/prekali-s-chekneneto-natali-trifonova-si-pokaza-vsichko-v-garciya-na-lov-za-novo-gadzhe-e-snimki/140279 Goreshto.net
Прекали с чекненето: Натали Трифонова си показа всичко в Гърция! (на лов за ново гадже е - СНИМКИ)

Натали Трифонова много обича да си показва прелестите!

Ако мине и ден, без да си е показала прелестите и да се е "начекнала" в мрежата, Натали Трифонова със сигурност ще откачи. Просто няма да знае какво да прави - това коментират потребители в нета, след като преди часове синоптичката на Би Ти Ви развълнува силния пол с поредните кадри от Гърция.

Наталито се показа толкова разголена, че де факто не остави и грам на въображението, а целта е ясна - да се показва и навира в очите на всички, докато не я фиксира някой, на когото да обърне внимание. А, за да му обърне внимание... то е очевидно какво трябва да притежава този мъж. Разбира се, най на първо място да е добре подплатен финансово.

Че до Трифонова в момента мъж няма, се доказва от усилената и самореклама по време на отпуска. Коя жена, ако е щастлива и обгрижвана от мъжа до себе си, няма да се отдаде на щастливите си мигове, а ще мисли какви снимчици да метне в нета?! Да, има и такива - една Антония Петрова например, но за радост, са малко.

"Всички останали, включая Наталито, може да са много известни, да ги дават по "телевизора", но реално са сами и се чудят къде да дирят "принца". Само дето този принц така и не идва, защото ги вижда как се промотират и е наясно колко други са ги минали преди него. Щото то кариера в национален ефир като на Наталито, дето само една визия има, иначе не става", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.