ПРЕКАЛИ: Теодора Духовникова експлоатира като прислужник Захари Бахаров! (жена му е бясна - ВИЖ ТУК)

Захари Бахаров и Теодора Духовникова са в Лондон!

https://goreshto.net/shoubiznes/prekali-teodora-duhovnikova-eksploatira-kato-prisluzhnik-zahari-baharov-zhena-mu-e-byasna-vizh-tuk/144566 Goreshto.net
ПРЕКАЛИ: Теодора Духовникова експлоатира като прислужник Захари Бахаров! (жена му е бясна - ВИЖ ТУК)

Захари Бахаров и Теодора Духовникова са в Лондон!

Захари Бахаров и Теодора Духовникова пристигнаха в Лондон, където ще играят свое представление пред българската общност на Острова. Дотук добре - двамата са не просто колеги, но и приятели от години, а съвместната им работа винаги е вървяла гладко като по масло.

Едно нещо обаче направи впечатление и то лошо, както на потребителите, така и на съпругата на Захари - Диана Алексиева. И то е, че Духовникова си позволява прекалено много, дори е нагла.

На кадрите от пристигането им се вижда, че тя е зарязала целия си багаж на своя колега, който мъкне и нейните, и своите си куфари. А през това време наша Теодора ма'а крачоли съвсем спокойно и си разцъква в телефона с усмивка до уши. Е, нахалничко, а?!

Да, Захари е още млад и в силата си мъж, но целият този товар, който му е връчен, едва ли няма да го затрудни. Близки до него разказаха, че Диди Алексиева е побесняла от снимката и е хвърлила няколко попържни към Духовникова.

"Тази за коя се има, за кралица ли?! Ама и той толкова ли е загубен, че да й угажда на лиготиите?! Това мъжете тотално се побъркват понякога, в опита си да са кавалери. Да бях там, щеше да види тя кой ще й мъкне куфарите! Ще бяга и ще си ги носи", попиляла я Алексиева.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.