Преслава се забради, а Софи Маринова се снима в „Ролс-Ройс“ в Абу Даби

Двете отдъхват в ОАЕ

https://goreshto.net/shoubiznes/preslava-se-zabradi-a-sofi-marinova-se-snima-v-rols-roys-v-abu-dabi/53386 Goreshto.net
Преслава се забради, а Софи Маринова се снима в „Ролс-Ройс“ в Абу Даби

Двете отдъхват в ОАЕ

Преслава и Софи Маринова, които са на почивка в ОАЕ, се забрадиха.

 

Преслава се показа в профила си в Инстаграм в бяла абая със златни орнаменти, а Софи заложи на черния цвят като не покри само главата си, както добричлийката, а и лицето си. двете се щракнаха на фона на джамията „Шейх Зейд“ в Абу Даби – столицата на ОАЕ и на емирство Абу Даби.

 

Певиците разгледаха забележителностите там, след което се преместиха в Дубай, за да продължат луксозната си ваканция. Преслава, която както винаги е с половинката си Павел, не пропусна да се щракне и по бански. Софи пък на свой ред пътува със сина си Лоренцо и приятелката му. Тримата се снимаха в „Ролс-Ройс“, взет под наем.

 

По време на ваканцията си компанията се придвижва точно с кола от тази марка. Не само се наслаждават на красиви гледки и вкусна храна, а като типичните туристи намериха време и да напазаруват.  За това певиците се похвалиха лично тези дни в предаването „На кафе“ по Нова тв, където се включиха с видео връзка.

 

Софи Маринова призна, че вече е сериозно притеснена как ще си прибере багажа, тъй като заминала с едно малко куфарче, а вече има 4-5 големи.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.