Прея бясна Би Ти Ви: Изхвърлиха ме грозно!

https://goreshto.net/shoubiznes/preya-byasna-bi-ti-vi-izhvarliha-me-grozno/53025 Goreshto.net
Прея бясна Би Ти Ви: Изхвърлиха ме грозно!

Прея е бясна на Би Ти Ви

Мулатката с уникален глас е изместена от новото попълнение Жаклин Таракчи.

Младата надежда в пеенето сяда на стола й в шоуто на Цитиридис. Но Прея няма нищо против Жаки, а на шефовете на медията.

„Изхвърлиха ме грозно, дори не ми съобщиха за рокадата. Не ми обясниха причината, но се шушука, че се случило защото съм дебела. Дори и да отслабнах, това била главната причина да ме махнат. Да бяха лоялни и да кажат, че искат ново попълнение, младо лице и стройно тяло, щях да разбера. А не да ме изхвърлят като „мръсно коте“, недоволства Прея.

Зрителите също подкрепиха чаровницата. Те направиха паралел с поведението, което от Би Ти Ви демонстрираха и към Владо Карамазов.  Любимият актьор бе дългогодишен водещ на „Сървайвър“, но за рокадата не му съобщили лично, а по телефона. На мястото му седна бившия футболист Ваня Джаферович, но феновете на приключенското шоу не са доволни. Те смятат хърватина за слаб и бездарен водещ.

Телевизионните зрители съветват Прея да съди шефовете на медията заради дискриминация. А певицата няма нищо против по-младата си колежка.

Жаклин Таракчи спечели последния сезон на „Гласът на България“. Момчето има куп награди от международни фестивали, конкурси и предавания по света, както и у нас.

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.