Прея: Не ви ли писна да се правите на мумии, покажете се! (пусна се с всичките си кожни несъвършенства - СНИМКИ)

Прея реши да бъде напълно естествена и да припомни, че това са реалните хора!

https://goreshto.net/shoubiznes/preya-ne-vi-li-pisna-da-se-pravite-na-mumii-pokazhete-se-pusna-se-s-vsichkite-si-kozhni-nesavarshenstva-snimki/133076 Goreshto.net
Прея: Не ви ли писна да се правите на мумии, покажете се! (пусна се с всичките си кожни несъвършенства - СНИМКИ)

Прея реши да бъде напълно естествена и да припомни, че това са реалните хора!

Във времето, в което живеем, сякаш виртуалната реалност е напът тотално да прецака действителната такава. Постоянно гледаме бум от жени, без значение от възрастта и социалното положение, които не се показват в мрежите, без да обработят себе си до неузнаваемост.

Като гледаш снимките, ще си речеш, че всички наоколо са с перфектна, буквално порцеланова кожа, гъста коса, стройно тяло, дълги крака, големи бюстове... абе, мижи да те лъжем. Наясно сме, че например една Мара Отварачката, която показва два метра крак в нета, реално е висока едва "кинта и двайсет", същото е положението с Николета Лозанова, а за другите да не говорим...

Всичко това очевидно е вбесило певицата Прея, която направи нещо революционно за наши дни - показа се с всичките си несъвършенства, в максимално близък план, за да й се види всяко едно белегче и всяка една поричка по лицето.

"Така де, спрете да се правите на мумии! Някои изглеждат така, все едно са препарирани и не могат една нормална мимика да направят. Хора, върнете се в реалността, защото тя е истината. И спрете да се дегизирате така, че когато някой ви види навън, да се чуди 15 минути коя, аджеба, бяхте", насоли ги хубавичко Прея. А огромна част от потребителите я поздравиха за това.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.