Прея се вманиачи: Вижте какво прави с тялото си! (не е за вярване - СНИМКИ)

Прея Осасей иска да бъде стройна булка на сватбата си!

https://goreshto.net/shoubiznes/preya-se-vmaniachi-vizhte-kakvo-pravi-s-tyaloto-si-ne-e-za-vyarvane-snimki/124168 Goreshto.net
Прея се вманиачи: Вижте какво прави с тялото си! (не е за вярване - СНИМКИ)

Прея Осасей иска да бъде стройна булка на сватбата си!

Чаровната Прея Осасей, или просто Прея, както си я знаем, е направила пълна трансформация със себе си, започвайки от мисленето. Ако се върнем години назад и си спомним за началото на кариерата й и първите й хитове, пред погледа ни ще изникне същото това усмихнато момиче, но с едно 30-ина килца отгоре.

Прея наистина беше доста пълна, да не кажем дебеличка, но вижте я днес... Тя се запали по здравословния живот и най-вече по спорта от своя "гуру" - Биляна Йотовска, с чиято помощ успя да свали първите си килограми, а те не бяха никак малко.

Оттам насетне Прея продължи сама и го прави и до днес, като шашна всички навръх празниците. Вместо да се излежава у дома с годеника си и да набиват манджи, тя така е "заритала" за фитнеса, че го посети и когато е затворен.

Да, певицата пусна снимка, на която е с жална муцунка, видимо й е студено и призна, че е станала в ранни зори, за да си запази място на пътеката и другите уреди, но... залата била закатанчена. "Оказа се, че хората и те празнували, и отваряли по-късно. Ама аз като съм луда за връзване", оплака се Прея.

Явно тя иска да е в топ форма за сватбата си, която вероятно ще бъде през лятото.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.