Прея втрещи потребителите: На 29 съм, а се чувствам на 19! (Те: Мислехме те за над 35)

Прея Осасей е чаровница, но определено изглежда по-зряла!

https://goreshto.net/shoubiznes/preya-vtreshti-potrebitelite-na-29-sam-a-se-chuvstvam-na-19-te-mislehme-te-za-nad-35/122579 Goreshto.net
Прея втрещи потребителите: На 29 съм, а се чувствам на 19! (Те: Мислехме те за над 35)

Прея Осасей е чаровница, но определено изглежда по-зряла!

Чаровната Прея шашна доста от потребителите в нета като сама си призна, че скоро ще чукне 30 години. В момента тя още е на 29, но заяви, че се чувствала на 19.

Е, разбира се, типично за чувството й за хумор, тя сподели, че на 29 е същото като на 19, но само си по-осъзнат, имаш повече пари и ясно изразени граници и... те боли кръстът като кихнеш.

При все, че знаем колко е над нещата, сме убедени и че няма да се разсърди на феновете си, които се изцъклиха и признаха, че не й дават годините, но... в обратния смисъл.

"Леле, Прейче, мислехме те за над или поне на 35. Не, че не си готина, напротив - изглеждаш много по-умна и по-зряла за възрастта си, което никак не е зле", коментират в мрежата.

Прея не е отговорила на коментарите, но тя не е от най-суетните гърли, камо ли онези без мозък, така че почитателите й могат да бъдат спокойни, че няма да ги блокира. А иначе още веднъж ще я поздравим за това, че успя да се пребори трайно с килограмите и да се втали.

Още преди няколко години Прея се зае да спортува и да пази режим, което даде резултати. Неин инструктор беше самата Биляна Йотовска, която доста я поизпоти, но пък даде резултат.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.