Прея живее в кошмар: Съсед заплаши да я убие, тя търси помощ в полицията!

Прея е рядко слънчев и усмихнат човек, но онзи явно има проблеми!

https://goreshto.net/shoubiznes/preya-zhivee-v-koshmar-sased-zaplashi-da-ya-ubie-tya-tarsi-pomosht-v-policiyata/131794 Goreshto.net
Прея живее в кошмар: Съсед заплаши да я убие, тя търси помощ в полицията!

Прея е рядко слънчев и усмихнат човек, но онзи явно има проблеми!

Истински кошмар - така чаровната певица Прея описва живота си напоследък, при това в собствения си дом. Оказа се, че съседът й в кооперацията, който живее точно над нейното жилище, я тормози от доста време, но наскоро минал всички граници като я заплашил с убийство.

"Ще те убия! Това ми каза и по-скоро го изсъска, но повярвайте ми, беше напълно сериозен. Погледът му, интонацията на гласа, решителността, всичко. Страх ме е в собствения ми дом, това не е нормално", сподели ужасената Прея, която твърди, че направила всичко по силите си, за да затопли отношенията си с въпросния, но онзи сякаш я мразел в червата. Без причина. А дали причината не е цветът на кожата и този изрод да се окаже и расист?!

"Обвини ме, че съм му надраскала номера на колата с черен спрей, това е безумие! И само, защото ме видя да си боядисвам една етажерка с такъв, също черен спрей. Как ли не му обяснявах, откъде накъде ще правя подобни глупости, но той е убеден. И тогава ми каза, че ме мрази и ще ме убие", трепери певицата.

Прея е напълно убедена, че мъжът явно има психични проблеми и точно заради тях е възможно и да изпълни заканата си. А и подобни случаи не са рядкост у нас. Помним как известен млад психолог беше застрелян именно от комшията си преди година-две.

Прея се надява на помощ от закона и сподели, че се оглежда бясно за ново жилище.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.