Прихвана от мъжа си: Мария Игнатова сипе глупости на кило в мрежата! (попиляха я - ВИЖ ТУК)

Мария Игнатова и Нойзи явно са си лика прилика!

https://goreshto.net/shoubiznes/prihvana-ot-mazha-si-mariya-ignatova-sipe-gluposti-na-kilo-v-mrezhata-popilyaha-ya-vizh-tuk/112059 Goreshto.net
Прихвана от мъжа си: Мария Игнатова сипе глупости на кило в мрежата! (попиляха я - ВИЖ ТУК)

Мария Игнатова и Нойзи явно са си лика прилика!

Доскоро всички ги одумваха, че не си отиват, че Нойзи не заслужава Мария Игнатова... с две думи - горката тя. Е, явно обаче съвместното им съжителство е успяло да й повлияе, защото и Мария започна да ръси глупости на кило в мрежата (досега многословието и празнодумието бяха патент на мъжа й).

Преди време, когато имаше стабилна кариера в телевизията, Мария дори не ползваше социалните мрежи. Те просто не й бяха нужни. Сега обаче очевидно и тя драпа за внимание, заразена от манията на съпруга си.

Последното, което Мария Игнатова изпляска публично, бил "огромният" й проблем, с който не можела да се справи от години. А именно - да ходи на токчета по стълби. Ти да видиш...

"Не мога и не мога да се науча да слизам по стълби, когато съм на по-високи токчета. Гледам другите жени го правят лесно и грациозно, а аз постоянно трябва да си гледам в краката, защото ме е страх, че ще се пребия. Не е готино, но ей на...", обяснява Игнатова.

Потребителите обаче прихнаха в смях и й заявиха - да ти имаме проблемите! А после я посъветваха да се стегне и да не занимава хората с глупостите си, при целия хаос в държавата, наводненията и още куп проблеми, които измъчват реално милиони българи.

"Само до твоите токчета сме опрели! И ти се оказа голяма патица", коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.