Прииска й се агнешко: 60-годишната Екстра Нина заряза дъртия турчин и гушна младок! (СНИМКИ)

Екстра Нина се появи у нас, за да уважи колежката си Петра!

https://goreshto.net/shoubiznes/priiska-y-se-agneshko-60-godishnata-ekstra-nina-zaryaza-dartiya-turchin-i-gushna-mladok-snimki/121394 Goreshto.net
Прииска й се агнешко: 60-годишната Екстра Нина заряза дъртия турчин и гушна младок! (СНИМКИ)

Екстра Нина се появи у нас, за да уважи колежката си Петра!

Ако помните Екстра Нина, то значи отлично си спомняте и зората на нещото, наречено чалга или поп-фолк у нас. Екстра Нина, сестра й Цветелина, Ивана, Рени и Петра бяха сред пионерите на този стил. Именно заради последната от изброените – своята колежка и приятелка Петра, Екстра Нина се върна у нас, за да уважи новата й поява на сцената.

Знаем, че отдавна Нина живее в Турция. Тя се отказа отдавна от музикалната си кариера в България и се установи в южната ни съседка, където успя да плени богат турчин. Говореше се, че въпросният господин е доста по-възрастен от нея, а при все, че в началото на декември тя ще чукне 60-така, то значи бившият й вече може да гони и 80.

Казваме „бившият“, защото Екстра Нина доведе със себе си и новина. Явно тя се е разделила с доскорошния си любим, защото й се е приискало агнешко. Певицата се появи в заведнието заедно с непознат мъж, който изглеждаше с доста години по-млад от нея. Така като го гледаме, даваме му около 40 и няколко, което прави почти 20 години разлика в годините им с певицата.

Двамата почти не се отделиха един от друг през цялото време като стояха дори плътно притиснати и се гледаха с видимо желание и любов. Мистериозният мъж не е познат сред светските среди у нас и вероятно няма нищо общо с шоубизнеса, шушукат някои от виделите лично двойката.

Припомняме, че Екстра Нина няма деца. Преди години тя твърдеше, че ако пожелае, може да се подложи на ин витро и да роди и над 50-годишна, но явно е променила мисленето си, в което няма нищо лошо.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.