Принцеса! Гала тича от работа, за да обслужва щерка си Мари: Готви й, чисти й, пълни й басейна! (СНИМКИ)

Мари Будева е същинска принцеса, обслужвана от Гала!

https://goreshto.net/shoubiznes/princesa-gala-ticha-ot-rabota-za-da-obsluzhva-shterka-si-mari-gotvi-y-chisti-y-palni-y-baseyna-snimki/142260 Goreshto.net
Принцеса! Гала тича от работа, за да обслужва щерка си Мари: Готви й, чисти й, пълни й басейна! (СНИМКИ)

Мари Будева е същинска принцеса, обслужвана от Гала!

То всичкото хубаво, ама не говорим за бебе, бе. Всъщност самата тя ще има бебе... Дъщерята на Гала - Мари Будева винаги си е била лигла и разглезена, но сега вече се е превърнала в същинска принцеса.

Младата жена не побарва нищо в дома си и чака само на Гала, която се скъсва по шевовете. Самата водеща призна, че след предаването си бърза да се прибере, за да сготви на Мари, а и да изчисти, да изпере... уникум!

Да, Будева е бременна, но не сме чували бременните жени да не могат да си направят ядене. Че и на мъжете си готвят, защото обикновено живеят с тях, отделно от родителите. При Марито обаче това не важи и днес тя се похвали с чуден качамак, който Гала приготвила веднага, щом дотърчала от работа.

Ако нямате идея, ще ви обясним, че качамак може да звучи простичко и лесно, но истината е, че се бърка до откат - ръката ти може да се откачи... Марито обаче пет пари не дава и се хвали в нета какъв качамак бърка родителката й.

Да не говорим, че заради нея Гала и Стефан Николов пълнят и чистят системно басейна в къщата си в полите на Витоша, защото Будева трябвало да плува, било полезно за плода и за нея.

"Стига бе, тая булка мъж няма ли?! Що не живеят заедно с бащата на бебето и да се оправят сами като големи хора?! Дърта магарица, а чака на Гала. Тя да не е слугиня", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.