Присмял се хърбел на... Миската Венцислава Тафкова обвини момичетата, че били клонинги! (СНИМКИ)

Венцислава Тафкова съветва момичетата, а самата тя има операции!

https://goreshto.net/shoubiznes/prismyal-se-harbel-na-miskata-vencislava-tafkova-obvini-momichetata-che-bili-kloningi-snimki/116926 Goreshto.net
Присмял се хърбел на... Миската Венцислава Тафкова обвини момичетата, че били клонинги! (СНИМКИ)

Венцислава Тафкова съветва момичетата, а самата тя има операции!

Не спира да се вре в очите на медиите миската Венцислава Тафкова, сега пък със съвети към по-младите момичета, които, според нея, се превръщали в клонинги. Тафкова започна да обяснява как в момента много жени си правят разкрасяващи операции и интервенции, с които обаче губели идентичността си.

"Жалко е като гледам как се превръщат в копия на една-две известни личности у нас и всяка следваща иска да бъде същата. Така губите своята индивидуалност и чар", нарежда Венцито, която продължава да лъже, че има само едно коригирано нещо по себе си и това е силикона в пазвата.

Е да, ама не, защото снимките на Тафкова отпреди години говорят нещо съвсем друго и то е очевидно без очила. Сами погледнете устните й, овала на лицето й, каквото искате... за да осъзнаете истината ли казва тя, или не. Факт е, че от старите и новите й снимки ни гледат две напълно различни жени.

Тафкова си е правила устните и не само ги е правила, но ги е наблъскала яко. Променила е и овала си като го е "изпълнила", а знаем с какво се получава това - не е с храна, защото тя се пази от напълняване.

Да, естествена засега е новата Мис България - Елизабет Кравец, но не и Тафкова. Затова я съветваме да спре със съветите и да погледне в собствената си "паничка".

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.