Присмял се хърбел... Венцислава Тафкова: Участничките в "Ергенът" нямали класа! (то пък щото ти имаш)

Венцислава Тафкова си позволи да коментира момите в "Ергенът"!

https://goreshto.net/shoubiznes/prismyal-se-harbel-vencislava-tafkova-uchastnichkite-v-ergenat-nyamali-klasa-to-pak-shtoto-ti-imash/128545 Goreshto.net
Присмял се хърбел... Венцислава Тафкова: Участничките в "Ергенът" нямали класа! (то пък щото ти имаш)

Венцислава Тафкова си позволи да коментира момите в "Ергенът"!

Забравената (всъщност незапомнената) миска Венцислава Тафкова си позволи да коментира участничките в новия сезон на "Ергенът". Ти да видиш... точно пък тя ще коментира и ще се произнася... Дори Тоца не го направи, нито Николета Лозанова, нито някоя друга наистина популярна българка от светските среди, но Тафчето бърза.

Венцито, което драпа да стане столичанка като си намери мъж от София, не пропуска сгоден случай да напомни на аудиторията за себе си, та барем някой я забележи и я поиска за нещо повече от едночасово забавление, но уви - мераклии още няма.

Тафкова обаче дудне и не спира, като се надява да блесне на фона на момите от новия сезон на "Ергенът", повечето от които са наистина потресаващо зле, особено откъм интелект и харизма.

"Ама това е карнавал на пошлостта, кича и простотията. Няма да коментирам визията на тези момичета, защото не всеки има вкус, но такава липса на класа, на обноски и интелект ме плаши", нарежда Тафчето, все едно тя е океан от изброеното, особено от класа...

Потребителите прихнаха в смях като й казаха, че се е присмял хърбел на щърбел, но миската едва ли ще схване намека.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.