Приятелката на д-р Енчев в шок: Той се събра с бившата си жена Теди Велинова! (СНИМКИ)

Д-р Енчев и Теди Велинова се разделиха преди няколко години!

https://goreshto.net/shoubiznes/priyatelkata-na-d-r-enchev-v-shok-toy-se-sabra-s-bivshata-si-zhena-tedi-velinova-snimki/135767 Goreshto.net
Приятелката на д-р Енчев в шок: Той се събра с бившата си жена Теди Велинова! (СНИМКИ)

Д-р Енчев и Теди Велинова се разделиха преди няколко години!

Д-р Енчев и Теди Велинова бяха една от най-обсъжданите, но и харесвани светски двойки, докато бяха заедно. Те имат две деца, за които продължават да се грижат по равно, въпреки че решиха да разделят пътищата си преди около две и повече години.

До момента не е ясно дали Теди Велинова е имала връзка след Ангел Енчев и с кого, но корифея на пластичната хирургия у нас дори не се криеше. Скоро след раздялата си с Велинова, той се показа и обяви връзката си със своя колежка, която е медицинска сестра. Името й е Вера Хаджийска и заедно с Енчев се впуснаха да обикалят влюбени по света.

От Вера хирургът няма деца и изобщо не е ставало ясно дали са правили планове за такива и дали самата тя има наследници. От доста време насам обаче не сме ги виждали заедно на фотоси в мрежите, а за сметка на това видяхме Енчев с друга - с бившата си жена.

Да, д-р Енчев и Теди Велинова се събраха, но не бързайте да ги сватосвате отново, защото причината беше завършването на 4-ти клас на техния син Филип. Личи си, че са успели да запазят добрите си отношения, но сме сигурни, че това не се нрави особено на Вера.

"Няма жена, която да не ревнува от бившата, особено ако тази бивша е "повече" от нея, а знаем, че Тедито е", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.