Проблеми в рая: Най-близките хора на Ивелина Чоева се обявиха против Сашо Кадиев! (ще ги разделят ли)

Ивелина Чоева и Сашо Кадиев си имат и ядове!

https://goreshto.net/shoubiznes/problemi-v-raya-nay-blizkite-hora-na-ivelina-choeva-se-obyaviha-protiv-sasho-kadiev-shte-gi-razdelyat-li/121449 Goreshto.net
Проблеми в рая: Най-близките хора на Ивелина Чоева се обявиха против Сашо Кадиев! (ще ги разделят ли)

Ивелина Чоева и Сашо Кадиев си имат и ядове!

Сашо Кадиев и Ивелина Чоева са двойка вече няколко години като бившият водещ дори й предложи да се оженят с годежен пръстен точно на Коледа. Оттогава много време и вода изтекоха, а сватба, както виждаме, няма. Факт е, че Сашо никога не е бил женен и неведнъж е признавал, че само от думата "брак" го втриса, но защо тогава направи този цирк с пръстена?!

Това се питат потребители, но и още по-зле - питат се и най-близките хора на самата Ивелина Чоева, които все по-директно и открито показвали, че не харесват избраника й.

Поредното доказателство за това е, че Чоева замина за Маями, където ще прекара известно време, сама. Без Сашко. Сашко, който отдавна вече е свободен от ефир и може да отложи ангажиментите си, си остана у нас. А ние дори не сме си и помисляли, че би изтървал шанс като Маями...

Не, причината да не замине синът на Катето Евро, са приятелките на годеницата му, които са я поканили на мястото и които изрично й заявили, че не искат там и Александър. Толкова.

Разбира се, Чоева е нямала избор и в крайна сметка замина сама. Близки до нея разкриха, че приятелите и познатите й не спират да й наливат разум в главата и да я съветват да не си пропилява живота с Кадиев, защото заслужавала нещо далеч по-добро.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.