Простак: Емо Къртицата с брутални обиди към Виктория от "Ергенът"! (мъжко ли е това?!)

Емо Къртицата обижда гнусно Виктория от "Ергенът"!

https://goreshto.net/shoubiznes/prostak-emo-karticata-s-brutalni-obidi-kam-viktoriya-ot-ergenat-mazhko-li-e-tova/130215 Goreshto.net
Простак: Емо Къртицата с брутални обиди към Виктория от "Ергенът"! (мъжко ли е това?!)

Емо Къртицата обижда гнусно Виктория от "Ергенът"!

Виктория Асенова от "Ергенът" определено не е сред любимките на зрителите, а като гледаме... и на самия Алек Младенов, но това не дава право на никого да я обижда публично. Още по-малко, ако става дума за мъж, който се обръща към нея с крайно гнусни епитети.

Мрежата завря и се раздели на два лагера, след като прословутият Емо Каменов или Емо Къртицата, се изказа по адрес на Вики в нета. Неясно като какъв той се зае да коментира така наречената Цър-Пър, въпреки че думите му нямат нищо общо с коментар.

Къртицата обяви Виктория за най-грозното същество, което е виждал, нарече я грозна магарица и страшилище...

"Ай стига бе, всеки път като го пусна за малко тоя ерген и все тая дават. Как може тази грозна магарица, това страшилище, да бъде постоянно на екрана?! За психичното здраве на зрителите кой да мисли, а?! Работела тая с футболисти, мениджър била... Че кой ще е тоя луд, дето ще отиде при нея?! Тя става само за някое село и то село, в което има много страшилища като нея - вероятно около Омуртаг, там са такива чучела", изцепи се Емо Каменов.

Разбира се, имаше хора, които се хилеха на думите му, но болшинството го определиха като пълен простак и заявиха, че не му прави чест да говори така за една жена, която и да е тя. "Ако имаш претенции да си мъж, по-добре е да се замислиш, иначе си обикновен цървул", захапаха го потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.