Простакът е непобедим: Емрах Стораро отново доказа колко му е акълът!

Емрах Стораро плаче за яка глоба, а и за арест!

https://goreshto.net/shoubiznes/prostakat-e-nepobedim-emrah-storaro-otnovo-dokaza-kolko-mu-e-akalat/124856 Goreshto.net
Простакът е непобедим: Емрах Стораро отново доказа колко му е акълът!

Емрах Стораро плаче за яка глоба, а и за арест!

Простакът е непобедим - тази максима е стара като света и също толкова истинска. Поредното доказателство за нея е младият Емрах Стораро - издънката на фамилията на Тони Стораро. Горкият Тони, който трябва да бере срам заради синковеца си през ден, коментират в нета.

След грубостите, обидите и заканите в нета, които Емрах отправи към Азис, Галин, Меди, а после и към рапъра Наско Колев, този път той затвърди простотията си с поредната "гонка" по улиците.

Братът на Фики Стораро се показа в мрежата как шофира скъпото си возило с близо 180 километра в час, при позволена скорост до 100 километра. Не стига, че гази закона най-вулгарно, че застрашава не само своя, но и чуждите животи, но и се счита за гъзар и непобедим... или може би недосегаем?!

Всъщност ако не беше недосегаем, досега полицията да си е свършила работата и нашето момче да ходи пеша или с метрото, както подобава при подобни нарушения. Знаем, че това не е първият подобен случай на Емрах, който често се фука как показва среден пръст на закона и прави, каквото си иска.

"На този ако съм му баща, ще му смачкам наглата мутра на часа. Не само кола няма да види, но и пет лева за джобни няма да му дам. Да си ги вади сам, да видим толкова ли ще е открехнат после", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.