Простотията не се лекува: Венцислава Тафкова спря да яде, за да я хареса милионер! (СНИМКИ)

Венцислава Тафкова не може и не може да върже мъж!

https://goreshto.net/shoubiznes/prostotiyata-ne-se-lekuva-vencislava-tafkova-sprya-da-yade-za-da-ya-haresa-milioner-snimki/130308 Goreshto.net
Простотията не се лекува: Венцислава Тафкова спря да яде, за да я хареса милионер! (СНИМКИ)

Венцислава Тафкова не може и не може да върже мъж!

Не й е лесно на Венцислава Тафкова. Пловдивчанката с напъни за столичанка беше уверена, че ще подлуди всички богати мъже в София, които един през друг ще се бият да искат ръката й. Разбира се, тези помисли се въртяха в главата й веднага след нагласения конкурс Мис България, на който тя беше коронована за победителка и от който, за жалост, вече минаха доста години.

Е, Тафчето не само не успя да се уреди с финансово тлъсти кандидат-женихи, но дори един не намери. Да, мъже имаше около нея, но всичките искаха едно - да чукнат и да офейкат - досущ, както го направи Мартин Николов - Елвиса. Припомняме, че Венцито преди време вярваше, че му е гадже, само защото човекът я е онодил, но уви - той избяга с 200 от нея.

И понеже славата й на лековата - както в поведението, така и в главата - се разнесе бързо из столицата, Тафкова хептен го закъса. Тя стигна дотам, че да си измисля несъществуващи гаджета ММА бойци, с които започваше връзка и приключваше връзка, без нито един жив свидетел. Нямаше нито едно доказателство, напротив - снимките й бяха така нелепо скалъпени, че и децата й се смееха на въображаемите гаджета.

Днес обаче близките й са тревожни, защото Венцислава спряла да се храни и рискува да си навлече анорексия. Идеята й била, че е дебела и че затова не може да си хване милионер. "Тафче, мила, не си дебела, проста си. Но това се не лекува", погнаха я в социалната мрежа.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.