Псевдо "Барбито" Андреа втрещи: Лекарят отказа да ми сложи още хиалурон, но ще си го сложа в чужбина!

Андреа Иванова определено не е в ред с мисленето!

https://goreshto.net/shoubiznes/psevdo-barbito-andrea-vtreshti-lekaryat-otkaza-da-mi-slozhi-oshte-hialuron-no-shte-si-go-slozha-v-chuzhbina/128600 Goreshto.net
Псевдо "Барбито" Андреа втрещи: Лекарят отказа да ми сложи още хиалурон, но ще си го сложа в чужбина!

Андреа Иванова определено не е в ред с мисленето!

Тя продължава да се нарича "Барби", макар че едва ли има и един човек на земята, който би я сравнил с куклата. Не само няма никаква прилика между нежното лице на любимата играчка на милиони момиченца, но и това на нашенката сякаш всеки момент ще се пръсне.

И не, това не са наши определения, целящи да обидят Андреа от Бургас, а са думите на самия й лекар, който й е поставял инжекциите с хиалуронова киселина в устните до момента. Казваме до момента, защото самата тя призна публично, че медикът категорично й е отказал нова вливка.

"Каза ми, че няма да ми влее още хиалурон, колкото и да го молих. Обясни ми, че вече положението ми е опасно и че устните ми може да получат некроза, след която да се наложи да ми режат части от тях. Да, изплаши ме леко, но аз съм убедена, че искам още по-големи устни и се разрових в интернет. Намерих лекарка в чужбина, която няма нищо против твърде големите устни и е готова да ми направи вливката. Сега събирам пари, за да замина за там и да сбъдна желанието си", безумно се изказа Андреа и шокира потребителите в нета.

Всички вече са напълно убедени, че на това момиче му има нещо с психиката и е наложащо да й се забранят допълнителни издевателства над тялото й.

Източник: Crimsbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.