Психоложка попиля "Ергенът": Половината от тези моми ще развият психични проблеми!

Психоложката Веси Тодорова разкости "Ергенът"!

https://goreshto.net/shoubiznes/psiholozhka-popilya-ergenat-polovinata-ot-tezi-momi-shte-razviyat-psihichni-problemi/131992 Goreshto.net
Психоложка попиля "Ергенът": Половината от тези моми ще развият психични проблеми!

Психоложката Веси Тодорова разкости "Ергенът"!

Сеирът, наречен "Ергенът", не само буди присмеха и хейта на потребителите, но и подтиква психолозите към сериозен размисъл. Една от тях - експертът Веси Тодорова коментира, че подобен род предавания не са просто безсмислени, а са вредни. Както за зрителите, така и за самите участнички.

Тя сподели, че е много вероятно половината, че и повече от момите в "Ергенът" да развият някаква форма на психично разстройство след формата и че е нужно незабавно да потърсят помощ.

"Това не е нормална среда, това не е реално, но те са принудени да живеят в него месеци наред, съвсем сами и без опора. Виждаме скандалите, обидите, вражеската среда, в която се намират. Фалша и лицемерието са на високо ниво и на тези момичета не им е лесно. Те се опитват едновременно да оцелеят психически, но и да се показват едва ли не перфектни. Е, не става. Нито те са съвършени, нито могат да бъдат. А опитите да заблуждават зрителите и себе си, са най-опасни", категорична е психоложката.

Тя добавя, че и тази непрекъсната конкуренция и борба със зъби и нокти за вниманието на един мъж, който "обгрижва" всички, е абсурдно и дори налудно.

В крайна сметка май ще се окаже, че единственият, който би могъл да се измъкне читав от формата, е само Алек.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.