Радина Червенова в ефир: Изневярата на Коко ме уби, тръгнах на психиатър!

Радина Червенова разказа какво е преживяла заради мъжа си!

https://goreshto.net/shoubiznes/radina-chervenova-v-efir-iznevyarata-na-koko-me-ubi-tragnah-na-psihiatar/130943 Goreshto.net
Радина Червенова в ефир: Изневярата на Коко ме уби, тръгнах на психиатър!

Радина Червенова разказа какво е преживяла заради мъжа си!

30 години и отгоре са заедно Радина Червенова и Коко Каменаров. Е, да - с известно прекъсване, разбира се. Прекъсване, което едва не убило водещата, защото се дължало на брутална изневяра от страна на съпруга й.

Казваме брутална, защото наистина е било така. Коко не само чукал друга, но зарязал жена си и се преместил да живее с въпросната, без да уведоми Радина. Тя била на гости на дъщеря си в чужбина, прибрала се и заварила дома им празен. Каменаров се бил изнесъл да живее със сестрата на Гергана Паси - Михаела Паси.

И така, близо три години, Коко се лутал между двете жени и се чудел с коя да остане, докато Радина Червенова едва не откачила. За да спаси себе си и разсъдъка си, тя тръгнала едновременно на йога, на медитации и на психиатър.

Именно разговорите с последния й помогнали да се събере, да се изправи и дори да прости на мъжа си, с когото към днешна дата отново са заедно. В крайна сметка той зарязал Михаела и се върнал при Радина, която твърди, че любовта им е изключително силна и си четат дори мислите.

"Аз съм му простила, важното е той да успее да си прости. С този мъж е свързан целият ми живот, целият ми свят. Тази наша връзка е съдбовна", вярва водещата.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.