Разби: Гала се пусна натюр от кристалните води на мистериозен остров! (СНИМКИ)

Гала обича да се снима и показва без нищо по себе си!

https://goreshto.net/shoubiznes/razbi-gala-se-pusna-natyur-ot-kristalnite-vodi-na-misteriozen-ostrov-snimki/114658 Goreshto.net
Разби: Гала се пусна натюр от кристалните води на мистериозен остров! (СНИМКИ)

Гала обича да се снима и показва без нищо по себе си!

Макар да е минала 50-така, Гала се държи като младо гадже и не крие, че обича не само да се разхожда, но и да се снима г@ла. Неведнъж сме виждали нейни снимки, на които тя е без конец по себе си и само "деликатните" пози, които заема, пречат кадрите да се нарекат вулгарни.

Гала залага на еротиката и го прави умело, за да задържи най-вече вниманието на мъжа до нея - Стефан Николов. Знаем, че той е с около 10-11 години по-млад от водещата на "На кафе", която лудо го обича и трепери да не би да се загледа по някоя по-млада.

Разбира се, за възрастта си Гала има почти перфектно тяло, на което и млади момичета могат да завиждат, като това й е голям бонус. Още по-големият бонус обаче са връзките, известността и позициите й в обществото, без които нейният Стефан ще е просто господин Никой, така че едва ли някога ще я смени с друга.

Този път обаче направи впечатление, че от почивката им на море, Гала не се пусна пак г@ла, а по бански. Тя тъкмо излиза от гмуркане в кристалните води на остров, който пази в тайна. Може би са любимите й Малдиви, а може би Занзибар или Сейшелите...

Да реши да се облече, Гала направи само по една причина - заедно с тях е и дъщерята на Стефан - Никол, пред която не върви да се пусне в натура.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.