Разби я: Евгени Генчев не само изгони Елисавета, но я размаза заради Пам! (виж тук)

Евгени Генчев показа, че е достоен мъж и човек!

https://goreshto.net/shoubiznes/razbi-ya-evgeni-genchev-ne-samo-izgoni-elisaveta-no-ya-razmaza-zaradi-pam-vizh-tuk/54328 Goreshto.net
Разби я: Евгени Генчев не само изгони Елисавета, но я размаза заради Пам! (виж тук)

Евгени Генчев показа, че е достоен мъж и човек!

Като наистина достоен и адекватен мъж реагира снощи Евгени Генчев, когато имението в Бодрум буквално се тресеше от скандали, обиди и плач. Потърпевшата отново беше пухкавата Пам Велидис, която понесе жестоко унижение - да бъде наречена пред всички "Глиган Пешев" - обида, която й лепна нахалната и вечно обсъждаща другите Елисавета.

След като тя отново се заяде с Пам и започна да й крещи и да я обижда пред всички на вечерното парти, Велидис не издържа. Тя се разплака, както пред камерите, така и лично пред Евгени като му сподели жестокия прякор, който са й измислили.

Генчев остана шокиран и му личеше. Той твърдо се обяви против всякакви подобни форми на психическо насилие и гаври с хората, породени единствено от начина, по който те изглеждат. И взе решение, което взриви и участничките, и зрителите.

По време на поредните елиминации пианистът остави за накрая Пам и Елисавета. Последната явно смяташе, че ще даде розата на нея, защото физиономията й бе повече от ехидна. Но точно тук Евгени я разби.

Той не само не й даде роза и я натири, но дръпна и кратко, но ясно назидателно слово за това как никой няма право да наранява друг по отношение на визията му. След това извика Пам, прегърнаха се и й показа отношението си. А Елисавета остана с повече от "пръст в устата" и подвита опашка.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.