Разбиха тотално Жоро Игнатов: Изпратиха го при мъж, който изн@силва... кокошки! (СНИМКИ)

Жоро Игнатов много неща е виждал, но тук остана безмълвен!

https://goreshto.net/shoubiznes/razbiha-totalno-zhoro-ignatov-izpratiha-go-pri-mazh-koyto-izn-at-silva-kokoshki-snimki/123449 Goreshto.net
Разбиха тотално Жоро Игнатов: Изпратиха го при мъж, който изн@силва... кокошки! (СНИМКИ)

Жоро Игнатов много неща е виждал, но тук остана безмълвен!

И ум, и дар слово, и опит има Жоро Игнатов с какви ли не чешити и ненормалници, но този път остана безмълвен за секунди. Разбира се, мястото е "Съдебен спор" и по-точно репортажът, който го изпратиха да направи.

Жоро се озова между баща и син, като ищецът бе синът. Именно синът обвинява публично родния си тати, че изн@силвал... кокошките му и то системно. Близо десетина "парчета" му се губели и били убити от перверзните игрички на баща му.

Синът Георги Белчински заяви, че щом си пийне, възрастният му баща се сещал, че му се и... "такова", и хуквал към кокошарника. Взимал, която кокошка му попадне пред очите и я "одупвал". А после стресираното и буквално разкъсано отзад пиле, сдавало багажа.

"С очите си съм ги виждал, целите в кръв по дупетата и снасят кървави яйца. Малко от тях обаче оцеляват, повечето не успяват и той ги изхвърля на боклука. Заснел съм всичко, след като се усъмних и го издебнах. От пролетта някъде е това - пие сам или с негови приятели, а после при кокошките", разказва Георги.

А баща му Спас Белчински твърдо отрече обвиненията като заяви пред Жоро Игнатов, че е толкова шокиран от лъжите на сина си, че още не може да определи какви точно чувства изпитва в момента.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.