Разбуни духовете: Щерката на президента Радев се целува страстно с жена! (СНИМКИ)

Дарина Радева се целува със своя колежка, бомбата избухна!

https://goreshto.net/shoubiznes/razbuni-duhovete-shterkata-na-prezidenta-radev-se-celuva-strastno-s-zhena-snimki/122247 Goreshto.net
Разбуни духовете: Щерката на президента Радев се целува страстно с жена! (СНИМКИ)

Дарина Радева се целува със своя колежка, бомбата избухна!

Страшна бомба избухна днес, след като се появи фото, на което дъщерята на президента Румен Радев - Дарина Радева се целува страстно по устните с жена. Оказа се, че това е нейна колежка от НАТФИЗ, а коментарите бяха помитащи като лавина.

Някои моментално побързаха да захапят Радев за възпитанието, което е дал на щерка си и това как разводът му с бившата жена се е отразил върху поведението на момичето. Само че се оказа, че грешат.

Ядец - Дарина Радева нито е обърнала резбата, нито се е превърнала в разпуснато девойче, а просто позира за плакат, който представя новата постановка, в която тя участва. Спектакълът ще се играе на 9 декември в столицата, а името му е "Мадам дьо Сад".

В него се акцентира върху теми от съвремието като героите са привлечени от риска, от еротиката, от властта, красотата и свободата. Със сигурност на първия ред по време на премиерата ще бъде и държавният глава, ако, разбира се, по същото време няма спешни ангажименти извън страната.

Колкото до Дарина Радева и личния й живот, той си е все така обикновен. Тя продължава да е с приятеля, с когото е още от училище и е отдадена на актьорската професия като явно не изпитва никакво влечение към политиката като татко си.

Източник: Галерия

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.