Разцепи мрежата: Виктория Капитонова се пусна по зърна! (СНИМКИ)

Виктория Капитонова продължава да се изживява като лайфкоуч!

https://goreshto.net/shoubiznes/razcepi-mrezhata-viktoriya-kapitonova-se-pusna-po-zarna-snimki/133075 Goreshto.net
Разцепи мрежата: Виктория Капитонова се пусна по зърна! (СНИМКИ)

Виктория Капитонова продължава да се изживява като лайфкоуч!

И тя я подкара като кака си Наталия Кобилкина, въпреки че и цял чувал сол да изяде, пак няма да я стигне. Опитното и кадърното си е опитно и кадърно, а в областта на така наречените "съвети за живот", Кобилкина е ненадмината. Е, Виктория Капитонова си е наумила да се издигне поне до нивото й, но... да видим.

Рускинята, станала популярна от първия сезон на "Ергенът", все по-често дава онлайн съвети на последователите си като го направи и сега. Викито обаче се оказа с провален "урок" още в началото, защото никой не четеше какво говори, а гледаше само към деколтето й.

"Ако искате да сбъднете желанията си, ще ви кажа как точно да стане това. Сега си вземете едно листче и напишете на него това, което искате...", започна Капитонова, но мрежата изригна заради... зърната й.

Да, точно така. Тя се беше облякла с прозрачна тясна блузка, под която щръкналите й зърна буквално щяха да пробият плата и да изскочат. Е, настана истинска революция, а нейни фенове я попитаха дали има силикон, защото бюстът й е доста стегнат.

Капитонова заяви, че няма и не смята да си слага, поне на този етап. "Може би, когато остарея и ми се наложи, ще предприема някакви мерки по въпроса", смее се тя.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.