Разделени с Евгени ли?! Валерия Георгиева си избра зашеметяваща булчинска рокля и я показа! (СНИМКИ)

Евгени Генчев и Валерия Георгиева явно не са разделени!

https://goreshto.net/shoubiznes/razdeleni-s-evgeni-li-valeriya-georgieva-si-izbra-zashemetyavashta-bulchinska-roklya-i-ya-pokaza-snimki/137340 Goreshto.net
Разделени с Евгени ли?! Валерия Георгиева си избра зашеметяваща булчинска рокля и я показа! (СНИМКИ)

Евгени Генчев и Валерия Георгиева явно не са разделени!

Повече от година ги разделят и събират периодично, но това е нормално, нали са светска двойка... Евгени Генчев и Валерия Георгиева крият личния си живот от останалите и не се пускат заедно по снимки, което води до редовни слухове за края на връзката им.

Разбира се, те се появяват заедно в предавания и по събития, но злите езици приписват това на договорни отношения с Би Ти Ви. Които обаче трябва да са отдавна изтекли, при положение, че отдавна вече свърши и третият сезон на "Ергенът", така че договорите към днешна дата трябва да са свързани с ергенът-беглец Алек Младенов.

Но това е друга тема, а нашата днес е, че Евгени и Валерия не само са заедно, но и наистина са готови за сватбата. Това оповести самата бъдеща булка като преди часове показа каква рокля си е избрала за мечтания момент.

Явно Вал не робува на суеверия, а и помним, че преди сватбата си с Карен Хачатрян, Златка Райкова също показа своята от Италия. Роклята на Валерия разбуни духовете в нета и провокира хейтърите да я избъзикат, че още малко от тази цепка ще й се види "котето".

"Ама тя нали е любителка на животните, как да не го покаже", коментират в нета. На плевенчанката обаче хич не й дреме и е доволна от избора си. А роклята наистина е уау.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.