Раздялата е факт, а Светлана обяви публично нещо, което разтърси Християн Гущеров! (ето думите й)

Светлана Гущерова отново потвърди раздялата с Християн!

https://goreshto.net/shoubiznes/razdyalata-e-fakt-a-svetlana-obyavi-publichno-neshto-koeto-raztarsi-hristiyan-gushterov-eto-dumite-y/138874 Goreshto.net
Раздялата е факт, а Светлана обяви публично нещо, което разтърси Християн Гущеров! (ето думите й)

Светлана Гущерова отново потвърди раздялата с Християн!

Да, колкото и да се върти и увърта, раздялата между Светлана Гущерова и Християн Гущеров е факт. Това потвърди самата бивша плеймейтка, която призна, че в момента основната й мисъл е да си стъпи на краката и да се грижи за четирите си деца. Най-голямата й помощ с малчуганите била майка й Кунка, която е постоянно с тях, шета и готви.

Колкото до брака си с Гущеров, Светлана втрещи като не каза нито да, нито не на въпросите дали ще се разведат официално. Нещо повече - тя шокира всички и предполагаме, най-вече своя Мечо с това, което заяви. А именно - щяла да изчака до средата на идния месец, за да можела да се консултира с астроложката си, без която и до тоалетна сигурно не ходи.

"Това ми е много важно, това е животът ми и искам да се посъветвам с моята лична астроложка. Тя ще ми каже как е най-добре да продължа занапред и от това ще стане ясно дали бъдещето ми ще е с Християн, или двамата ще останем просто родители на прекрасните си деца", каканиже Светлето.

Гущерова ошашави всички с това си решение, като показа, че или не иска, или не може да мисли самостоятелно, след като за всичко иска указания от въпросната астроложка.

"Леле, ако бях на тоя Гущер с такъв шут щях да я засиля от къщи и да я пратя да пасе при астролозите си, че свят да й се завие. То бива патка, бива, ама чак толкова...", пишат в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.