Разгневената Преслава изригна със саркастичен пост! (ВИЖ ТУК)

Преслава обича ироничните подмятания, но този път е права!

https://goreshto.net/shoubiznes/razgnevenata-preslava-izrigna-sas-sarkastichen-post-vizh-tuk/132613 Goreshto.net
Разгневената Преслава изригна със саркастичен пост! (ВИЖ ТУК)

Преслава обича ироничните подмятания, но този път е права!

Преслава е от малкото чалгаджийки, доказали, че не са откровено тъпи. Като гледаме масата днес и дори представителки на зората на чалгата, които не могат да вържат две изречения - пример с Рени, която идея нямаше що е то награда Нобел и кому се дава... то Преслава изглежда направо доцент.

Още с участието си във Вип Брадър тя показа, че има какво да й "шава между ушите" и направи така, че самият Станимир Гъмов се влюби в нея. Защото Гъмича може да е пияница, но не е тъп.

Е, днес Пресито отново си показа ироничното чувство за хумор като засегна наболяла тема, от която реве цялата държава, а именно цените на горивата. "Абе, нещо услугите по бензиностанциите доста са се подобрили. Днес вече много по-бързо зареждам автомобила си за 50 лева", написа саркастично Преслава, а коментарите отдолу бяха стотици.

Явно певицата също се интересува от случващото се в държавата, в която самата тя живее и не се изживява като принцеса, която не я касае нищо, защото тя си е добре.

Да, вярно е, че имаше и хейтъри, които я посъветваха да не се оплаква, защото имала пари бол, а хората едва връзвали двата края, но е видно, че Преслава го направи не заради себе си, а заради нескончаемите абсурди в страната, които касаят всички.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.