Ражда до дни: Приятелката на Иво Аръков пусна снимка преди появата на бебока! (виж тук)

Габриела на Иво Аръков ще роди всеки момент!

https://goreshto.net/shoubiznes/razhda-do-dni-priyatelkata-na-ivo-arakov-pusna-snimka-predi-poyavata-na-beboka-vizh-tuk/54242 Goreshto.net
Ражда до дни: Приятелката на Иво Аръков пусна снимка преди появата на бебока! (виж тук)

Габриела на Иво Аръков ще роди всеки момент!

Актьорът Иво Аръков ще стане татко всеки момент и това ще му е за сефте. Приятелката му Габриела е в деветия месец и знаем, че не беше особено щедра откъм публикуване на фотоси в мрежата. Доста време тя криеше коремчето си, което е напълно нормално за всяка бременна и суеверна бъдеща мама.

Днес обаче Габи се показа и се похвали с възможно най-пищните форми, с които сме я виждали, по което личи, че бебето ще изплаче до няколко дни, най-вероятно. Все още не се знае какъв ще бъде полът му, което е малко странно поведение за известни личности.

Знаем, че напоследък е особено модерно бъдещите родители да взимат два балона, пълни със сини или розови лентички, които да пукат пред камерите в съответствие с това дали чакат момченце или пък момиченце. Иво и Габриела не го направиха, но може би са една идея по-суеверни от останалите, коментират в нета.

Фенове на бременната Габи обаче сякаш повече се вгледаха в гръдната й обиколка, отколкото в тази на корема й днес. Отдавна се говори, че бюстът на Габриела е естествено огромен като има, разбира се, и неверници, убедени, че е играл силиконът й при нея.

Което и от двете да е вярно, пожелаваме й безпроблемно раждане!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.