Разкошна: Вижте каква красавица е била бабата на Андреа! (нищо общо с певицата - СНИМКИ)

Бабата на Андреа е била истинска натурална красавица!

https://goreshto.net/shoubiznes/razkoshna-vizhte-kakva-krasavica-e-bila-babata-na-andrea-nishto-obshto-s-pevicata-snimki/53027 Goreshto.net
Разкошна: Вижте каква красавица е била бабата на Андреа! (нищо общо с певицата - СНИМКИ)

Бабата на Андреа е била истинска натурална красавица!

Снощи певицата Андреа направи едновременно две неща - хем си предизвика гордост, хем лично си направи харакири. Защо ли?! Ами защото реши да покаже снимки на баба си, на която е кръстена - Теодора. Причината бе Тодоровден и бившата на Кобрата публикува три снимки на известната за времето си баба.

Знаем, че тя е работила в театъра в столицата като се е познавала с редица видни имена от актьорските, писателските и художествените среди. В това число и самият Пеньо Пенев, с когото е и едната от снимките. Двамата стоят един до друг в ресторант и видимо оживено обсъждат нещо с хората около тях.

Определено бабата на Андреа не само хваща окото, но и буди възхита у всички - дори сега, толкова години по-късно, когато критериите за красота са леко изкривени. Прелестно лице, буйни къдрици, класа в погледа и излъчването... все неща, които много потребители откриха у бабата, но не и у внучката.

"Ех, Андрейкеее, защо не си закачила мъничко от тая твоя баба, бе?! Естествена красавица, бижу! А ти с твоите хиляда фотошопа пак не можеш да се докараш дотам, че да замязаш на нея", коментираха в нета, но разбира се, певицата трие подобни изказвания.

Други пък бяха по-милостиви и отбелязаха, че ако природата не я е дарила с визията на баба й, то поне е редно да прояви мозък, за да не излага родата си със своите глупости.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.