Разкриха: Ето защо на хубавата Виктория Петрова не й върви с мъжете!

Виктория Петрова все не може да случи в любовта!

https://goreshto.net/shoubiznes/razkriha-eto-zashto-na-hubavata-viktoriya-petrova-ne-y-varvi-s-mazhete/118655 Goreshto.net
Разкриха: Ето защо на хубавата Виктория Петрова не й върви с мъжете!

Виктория Петрова все не може да случи в любовта!

Тя е успяла, красива, интелигентна, умна, но... няма късмет с мъжете. 45-годишната новинарка Виктория Петрова постоянно удря на камък във връзките си, които започват като по масло, а приключват изненадващо и драматично.

Така беше и с последния й романс с Красен Кралев, който мнозина очакваха да завърши с брак, а не с раздяла, но уви... Оказа се обаче, че причината за любовните несгоди на Петрова е в самата нея. В кръга на шегата казано, разбира се, но фактът, че е много умна, отблъсквал мъжете в живота й.

Знаем, че Вики наистина е интелигентна жена, която не се задоволява само да краси екрана и да чете новините. Тя има четири различни висши образования като в момента завършва последното по микробиология. Уау, а?! Наистина впечатляващо.

Но е факт, че повечето мъже мразят жената да е по-умна от тях, защото това ги комплексира. Далеч по-лесно е с някоя елементарна, послушна и ц*цореста кифла, която да управляваш лесно.

"Виктория затова си пати в любовта, защото покрай нея, онези яко се бъгват, комплексират се и в крайна сметка си бият петите в з@дника, офейкват с 200. На нея й трябва някой не само умен, но и силен мъж, който да се гордее с ума й, а не да се страхува от него", коментират източници.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.