Разкриха: Ето защо Жоро Игнатов не иска да се жени!

Жоро Игнатов бяга от брака като дявол от тамян!

https://goreshto.net/shoubiznes/razkriha-eto-zashto-zhoro-ignatov-ne-iska-da-se-zheni/121718 Goreshto.net
Разкриха: Ето защо Жоро Игнатов не иска да се жени!

Жоро Игнатов бяга от брака като дявол от тамян!

Жоро Игнатов е един вид талисманът на "Съдебен спор". Заедно с Нана Гладуиш са великолепен тандем, но неговите репортажи са черешката на всяко предаване. Зрителите го обожават, а за никого не е тайна, че той има и редица обожателки.

Игнатов е залят от предложения в мрежата - някои заради острия му ум и успешна кариера, знаем и че е един от най-добрите адвокати в столицата, а други - заради бъдещето, което смятат, че ще им осигури той с парите, които вади. Както се казва - свят широк, мераци различни.

Въпреки това обаче, Жоро не ще и не ще да се задоми. Той дори не е показвал да има сериозна приятелка и сме почти сигурни, че такава няма. Ако имаше, той със сигурност щеше да я уважи и да я представи на света. Игнатов живее в хубава и голяма къща, заедно с майка си, с която е страшно близък, а в къщата се намира и адвокатската му кантора. Абе, муцка! Но...

Но познати на Жоро разкриха истината за това да е сам и тя е логична. От всички случаи, които е разработил не само в "Съдебен спор", но и като адвокат, той се отвратил и яко се изплашил от това колко ниско може да падне един човек.

"Като че ли спря да вярва на хората и някак го е страх да не попадне на нещо подобно в живота си", казват източниците.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.