Размазаха я: Лъснаха жалките лъжи на Теодора от "Ергенът"! ("Проста чистачка", наредиха я в нета)

Теодора от "Ергенът" парадира със скъпи бижута, но...

https://goreshto.net/shoubiznes/razmazaha-ya-lasnaha-zhalkite-lazhi-na-teodora-ot-ergenat-prosta-chistachka-narediha-ya-v-neta/53675 Goreshto.net
Размазаха я: Лъснаха жалките лъжи на Теодора от "Ергенът"! ("Проста чистачка", наредиха я в нета)

Теодора от "Ергенът" парадира със скъпи бижута, но...

Теодора от "Ергенът" се оказа пълен фалш, лъжа и измама. Това масово твърдят потребители в нета като думите им касаят две неща - визията на въпросната и баровския начин на живот, с който се фука по снимките в профилите си.

Теодора не спира да качва снимки от фотосесии, на които се хвали с умопомрачително скъпи бижута, Ролекси и прочие, за което би следвало тя или някой друг да се е изръсил с малко под сто бона. Визиите й също са меко казано различни от действителността, която видяхме във формата.

Всичко това накара мнозина, в това число и хора, близки до обкръжението й, да скочат и да я направят на нищо. "Глей ся, моето момиче! Първо - намали си фотошопа, че хората не могат да те познаят, милите. Разбирам да не са те виждали всички, ама те видяха. На екран те видяха и отлично знаят какъв си караконджул, така че няма смисъл да се правиш на Моника Белучи с филтри, щото не си", направиха я на нищо в нета.

Другото, което издадоха е, че тези бижута изобщо не са собственост на Теодорка, а са изпросени за снимки на заем или са обикновени реплики на скъпите аксесоари.

"Тая беше проста чистачка у Гущерови, бе! Какви ти хилядарки и простотии?! Ако имаше и половината класа и стил на живот, за които парадира, щеше ли да се натика в предаването с надежда да я види някой богат чичак", нахраниха я подобаващо.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.