Разсипа я: Коцето с брутална гавра към Диона - разкри, че е наркоманка!

Коцето и Диона май няма да "мелят" заедно оттук насетне!

https://goreshto.net/shoubiznes/razsipa-ya-koceto-s-brutalna-gavra-kam-diona-razkri-che-e-narkomanka/126352 Goreshto.net
Разсипа я: Коцето с брутална гавра към Диона - разкри, че е наркоманка!

Коцето и Диона май няма да "мелят" заедно оттук насетне!

Не знаем в какви отношения са били досега Коцето и колежката му Диона, но подозираме, че оттук насетне няма да се спогаждат много-много. Причината е, че зевзекът Константин си направи поредната шега, която му донесе хиляди гледания и коментари в нета, но която е в тотален ущърб на Диона. И де факто разрива, че тя наистина е наркоманка.

Знаем, че певачката беше арестувана след шофиране с употреба на кокаин и трева, след което беше пусната под гаранция от 5 бона. Тя обаче и за миг не се поколеба дали да се извини и да признае, че е сгрешила. Напротив - все по-упорито "тропа с крак", инати се като магаре и отрича някога в живота си дори да е опитвала дрога.

Диона тръби навсякъде, че е пила много хапчета Нурофен, защото била на снимки в студа и именно лекарствата са дали грешния резултат от пробата на полицаите.

Та колегата й Коцето направо я разби като направи бъзикарско клипче. Той е в Порше, досущ като Диона, в един момент отваря вратата на Поршето и от него се изсипват няколко опаковки Нурофен. Коцето прави неловка физиономия, оглежда се наляво-надясно, бързо събира илчите и затваря вратата, ни лук ял, ни го мирисал. Любопитно ни е как ще реагира Диона на това видео?!

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.