Разсмя мрежата: Катрин Вачева се прави на Барби! И тя изплиска... (СНИМКИ)

Катрин Вачева не пропуска, как ще остане по-назад!

https://goreshto.net/shoubiznes/razsmya-mrezhata-katrin-vacheva-se-pravi-na-barbi-i-tya-izpliska-snimki/114071 Goreshto.net
Разсмя мрежата: Катрин Вачева се прави на Барби! И тя изплиска... (СНИМКИ)

Катрин Вачева не пропуска, как ще остане по-назад!

Барби манията обзе света, колкото и скудоумно да звучи. Родните персони, считащи себе си за "звездички", също не пропуснаха да се включат в нея и да покажат колко са вървежни. Но това, че много от тях вече дори не си ги спомняме, кой ти гледа... карай да върви!

Подобен е примерът с Катрин Вачева - моделката, която преди години бе известна с това, че гаджето й футболист я преби, а после се намърда и във Вип Брадър, но там реално не показа нищо.

Днес обаче Вачева задръства мрежите, бълвайки снимки на кило, на които е в стил Барби - цялата в розовко. Но това дали й отива, дали не - на кого му пука?! Не и на Катрин.

Тя е в Гърция на море, неясно с кого, но броя на розовите й бански и парцалки е огромен. Е, според потребителите визията на Барби е коренно противоположна с чертите и по-грубия вид на Катрин, но щом жената иска, нека си поиграе на куклата.

"То вече не тя, а детето й трябва да си играе с кукли, но още се помайва. На 50 ли ще го ражда това бееб?!", подхвърлят пиперливо в нета.

Всъщност самата Катрин има право на избор и може да е решила да няма дете. Нещо, което все повече жени по света избират. А и за да родиш, е добре първо да имаш стабилна връзка, за каквато при Вачева още не сме чули.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.