Развърза кесията: Гъмзата заведе съпругата си Юлияна на скъпото!

Гъмзата и Юлияна са на остров Пукет!

https://goreshto.net/shoubiznes/razvarza-kesiyata-gamzata-zavede-saprugata-si-yuliyana-na-skapoto/126833 Goreshto.net
Развърза кесията: Гъмзата заведе съпругата си Юлияна на скъпото!

Гъмзата и Юлияна са на остров Пукет!

В Ку-ку бенд тези дни се майтапят, че Гъмзата се е поотпуснал, отворил е кесията и е решил да зарадва благоверната си. Той е завел танцьорката Юлияна на "скъпото", както му казват на остров Пукет в Тайланд.

Двамата са там на романтична почивка, а Гъмзата глези любимата си с коктейли и екзотични вкусотийки за хапване. При все, че наскоро Слави Трифонов не им е увеличавал заплатите, парите явно са от скътаните от музиканта за фонда "и аз съм човек".

В мрежата се майтапят и се чудят в какво ли е прегрешил Йордан Йончев, че да реши да се охарчи така яко?! "Да не е топнал чушката някъде и Юлето да е разбрала и да го е "стиснала за топките", а оттам и за кесията?! Като нищо ще е такава работата, защото след толкова години брак трябва да си милионер, за да се отпуснеш чак дотам за собствената ти съпруга", смеят се потребители в нета.

Наистина Гъмзата и Юлияна са заедно от много години като се влюбиха и загаджиха покрай работата си в "Шоуто на Слави". Честно казано, не се е чувало за много любовници на Гъмзата, но за това има две причини - или той наистина е верен на жена си и моногамен, или е страшно ловък и хитър, за да се прикрива добре.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.