Развр@т: Гери-Никол си показа пърдялник@ на вулг@рно парти, ще останете отвратени! (СНИМКИ)

Гери-Никол съвсем го е ударила през просото!

https://goreshto.net/shoubiznes/razvr-at-t-geri-nikol-si-pokaza-pardyalnik-at-na-vulg-at-rno-parti-shte-ostanete-otvrateni-snimki/139718 Goreshto.net
Развр@т: Гери-Никол си показа пърдялник@ на вулг@рно парти, ще останете отвратени! (СНИМКИ)

Гери-Никол съвсем го е ударила през просото!

Тая куха ли е в главата, безплатна ли е, или е и двете - това се чудят потребители в мрежата, като признават, че са отвратени и ги е гнус от последните подвизи на Гери-Никол. Лигавата богаташка щерка, която имаше напъни за певица, но се оказа, че за нищо не става, спретна единственото, за което я бива. А именно оргия.

Тя е на морето, където обичайно се държи като проститутка, но този път изби рибата. Варненката се подкара от плажа, където се пусна по прозрачни воалчета и прашки, а после се довърши в дискотека, където се остави други шафрантии да я обарват и лигавят.

О, да, щяхме да пропуснем - Герито обяви публично в нета, че много си обичала пърдялника. Че то това и на другия край на света са го разбрали вече, тя освен него, друго не си показва. Въпреки че така като го гледаме, хич не е секси барабанче, а по-скоро разплута дупара, ама нейсе - трябва да се харесва човек, пишат потребители.

А други са убедени, че гаджето й Стоян Копривленски отдавна я е парясал, защото не са се мяркали скоро заедно и едва ли иска всички да знаят, че приятелката му е простакеса и абсолютна лигла.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.