РАЗЮЗДА СЕ: Дара Екимова си показа огромния силикон и втрещи мрежата! (СНИМКИ)

Дара Екимова имаше доста скромни данни преди време!

https://goreshto.net/shoubiznes/razyuzda-se-dara-ekimova-si-pokaza-ogromniya-silikon-i-vtreshti-mrezhata-snimki/142193 Goreshto.net
РАЗЮЗДА СЕ: Дара Екимова си показа огромния силикон и втрещи мрежата! (СНИМКИ)

Дара Екимова имаше доста скромни данни преди време!

Дара Екимова изобщо не можеше да се похвали с апетитна гръдна обиколка, дадена й от природата. Като порасна и реши, че ще става музикална звезда, този факт започна все повече да й тежи. Скромните й дадености я правеха някак незабележима в очите на всички и ето, че щерката на Ива Екимова и Дими от Сленг реши да се коригира.

Отдавна се говореше, че Дара е сложила силиконови импланти в бюста си, но до този момент нямаше чак такива реални доказателства за това. Увеличената й видимо обиколка можеше да се дължи просто на хубав сутиен с уникалния пуш-ъп ефект.

Е, със сигурност тя ползва и такива, но гарантирано е легнала под ножа, защото си ги показа. Дара Екимова се хвърли на яхта в морето, за да закрие сезона и разбира се, се пусна по бански.

От изрязаното й секси горнище буквално щяха да изскочат новите й моцарели, които със сигурност не са природен, а хирургичен дар. Няма лошо, а и в крайна сметка изглеждат добре направени. Само трябва да ги поддържа и да не забравя, че силиконът трябва да се "ремонтира" на определен период от време.

За да не стане като с доста наши певачки и плеймейтки - увиснали и на принципа "тебе гледа, а мене вижда"...

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.