Рекорд: Галена забива 100 бона този месец! Ще издържи ли здравето й на това натоварване?!

Галена има пълна програма с участия, но дали ще успее?!

https://goreshto.net/shoubiznes/rekord-galena-zabiva-100-bona-tozi-mesec-shte-izdarzhi-li-zdraveto-y-na-tova-natovarvane/116124 Goreshto.net
Рекорд: Галена забива 100 бона този месец! Ще издържи ли здравето й на това натоварване?!

Галена има пълна програма с участия, но дали ще успее?!

Колежките й сигурно се пръскат от завист. Галена се радва на пълен график с участия като само за септември ще гушне в банковата си сметка около сто бона. За сравнение ще дадем пример с Емилия, която целия летен сезон обявяваше само "частни партита", които бяха доста съмнителни за всички. Клубове и дискотеки почти не я искаха.

За сметка на това, смядовката Галена е "пълна", като ще трябва да обиколи почти цялата страна. Оказа се, че и хонорарът й е вдигнат като за едно участие тя взима 10 000 лева (предишните й хонорари бяха максимум до 7 бона).

Всичко това е прекрасно, но дали половинката на Галин Вафлата ще успее да покрие ангажиментите си?! Това се чудят феновете й, а причината я знаем всички - разклатеното здраве на певицата.

Вече на доста пъти Галена отменяше свои участия, поради влошено здравословно състояние, а по-късно се оказа, че имунната й система е претърпяла срив. Защо ли?! Защото си го причини сама и не спира.

Галена от година и отгоре не спира да си бие инсулиновите инжекции, за да бъде слаба. Допреди това тя имаше почти постоянно проблеми с теглото и не, че бе дебела (такава не сме я виждали), но така и не успяваше да стане кожа и кости, каквато явно е била мечтата й.

Въпросните инжекции обаче са адски опасни за хора, които нямат специална нужда от тях, а последиците могат да бъдат повече от сериозни. Дано певицата се осъзнае навреме.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.