Рекордьорка: Софи Маринова лапа четвърт милион от участия през юли! (колежките й зелени от завист)

Софи Маринова не може да смогне на участия!

https://goreshto.net/shoubiznes/rekordyorka-sofi-marinova-lapa-chetvart-milion-ot-uchastiya-prez-yuli-kolezhkite-y-zeleni-ot-zavist/112684 Goreshto.net
Рекордьорка: Софи Маринова лапа четвърт милион от участия през юли! (колежките й зелени от завист)

Софи Маринова не може да смогне на участия!

Искат я хората, обичат я и това е. Софи Маринова остави колежките си със зинали усти и зелени от завист с програмата си за летния месец юли, когато има договорени цели 25 участия. Няма лабаво, няма почивка, но пък пари валят като от небето.

Някои дни Софчето ще има цели две участия за денонощие като първо ще пее в редова кръчма, а после ще има няколко часа почивка, преди да забие след полунощ в поредния клуб. Всичките й участия са на родното Черноморие и тя вече има резервиран хотел, където на практика ще живее.

Софито взима по 10 бона на изява, при това без бакшишите от клиенти. Прости сметки показват, че за този месец тя ще се замогне с цели 250 000 лева, което си е четвърт милион. За тази пара хората у нас трябва да работят няколко години, а и много от колежките на Софка също само могат да ги сънуват.

Ще вземем например Мария, която за юли е записала едва... две участия. Две, бе, две! Никой не иска Мара Отварачката, защото пее само на плейбек, пълно дърво е с клиентите и отдавна вече няма с какво да грабне публиката.

Софи Маринова е друга "бира". Веселата чаровница знае как да прави шоу, не спира да ръси бисери и да кара хората да се усмихват. Ами, какво да кажем - халал да са й парите!

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.