Рени изплиска: С годините ставам все по-хубава и млада! (мрежата я побърка)

Рени е на 54, но не спира да прави глупости!

https://goreshto.net/shoubiznes/reni-izpliska-s-godinite-stavam-vse-po-hubava-i-mlada-mrezhata-ya-pobarka/121387 Goreshto.net
Рени изплиска: С годините ставам все по-хубава и млада! (мрежата я побърка)

Рени е на 54, но не спира да прави глупости!

Рени е на годините на Джей Ло - 54, но разбира се, не можем да я сравним с латино дивата за нищо на света. Онази се радва на завиден ген, докато Рени си е Рени - симпатична, макар и доста позакръглена и вече на възраст...

И феновете й си я харесваха такава, преди да си пусне тези умопомрачителни снимки и да си повярва, че това е тя. "С годините все по-хубава и по-млада", саморекламира се певицата от зората на чалгата, а мрежата прихна в смях.

Защото от снимките и малко дете ще разпознае яката им обработка. Ренито е направена да изглежда значително по-слаба, по-млада, с изпъната като на барабанче кожа, абе... дори чертите й са смекчени и подмладени. За фотошоп кадър е добре, но за претенции за реалност не.

Знаем, че от години Рени не е имала мъж до себе си, не и за сериозна връзка. Последният бе бащата на синовете й - Борис Пилософ, който се отнесе адски грубо с нея и я заряза на произвола. Е, децата им вече са големи, а Рени още не успяваше да открие любовта.

В един момент се заговори за мистериозен мъж, който спечелил сърцето й, но после се оказа, че е поредната партенка и певицата е сингъл. "Проблемът й е, че хората я мислят за лигава и глуповата, това й пречи", коментират в нета потребители.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.