Рени изрева: Какво да правя като не ме бива…?!

https://goreshto.net/shoubiznes/reni-izreva-kakvo-da-pravya-kato-ne-me-biva/52014 Goreshto.net
Рени изрева: Какво да правя като не ме бива…?!

Преструва ли се Рени, или наистина не я бива?!

Чалгаджийката от зората на поп фолка – Рени изрева тъжно и призна нещо, което досега не е смеела да разкрие. А именно, че не я бива, ама никак. Това си каза тя сега в ефир, пред погледите на хиляди зрители и то вече минала 50-така.

Да, Рени хич не я бива. Но не бързайте да си мислите, че става реч за “тънката част”, защото не е така. Всъщност идея си нямаме как е там, но определено в кухнята изобщо не я бива. Ренито си каза, че не й се отдава да готви и винаги, когато се е опитвала да завърти някоя по-засукана манджа, ставало огромен провал.

Все пак тя се реши и направи диетични палачинки, както и пълнени тиквички в предаването, в което участва и резултатът никак не беше зле, според водещата. А зрители веднага заподозряха, че Ренито лъже и готви чудесно, но се опитва да се покаже като “кралска особа” и да заблуди хората, че живее на гърба на готвачи.

“Не готвела, дръжки! Че кой ще й готви, само майка й ли?! Прави се. Иска да си хване мъж и затова го раздава, че уж само в ресторанти яде и лични готвачи има. Смях голям е тази Ренка”, коментират в нета.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.