Ревност между Мария Бакалова и Валери Григоров: Актрисата му звъни, дебне го от Дорина!

Мария Бакалова и Валери Григоров не са се виждали от март!

https://goreshto.net/shoubiznes/revnost-mezhdu-mariya-bakalova-i-valeri-grigorov-aktrisata-mu-zvani-debne-go-ot-dorina/133533 Goreshto.net
Ревност между Мария Бакалова и Валери Григоров: Актрисата му звъни, дебне го от Дорина!

Мария Бакалова и Валери Григоров не са се виждали от март!

За млади и влюбени хора разстоянието понякога е огромна пречка. С това се борят Мария Бакалова и Валери Григоров от март месец, защото тогава са били заедно за последно.

Синът на Мария Гроздева не можеше да мръдне от страната, заради къртовския си труд в Денсинг старс, а Бакалова е по различни ангажименти извън граница. Двамата просто нямало как да намерят и ден свободен, в който единият да замине при другия, което породило най-човешкото чувство на ревност от страна на блондинката.

Бакалова ревнувала от близостта, която се зародила между приятеля й и партньорката му в шоуто Дорина Стоянова като двамата наистина се стиковали чудесно и то не само в танците. Дорина му станала първа дружка и двамата споделяли паралелно и доста лични неща.

Мария Гроздева е категорична, че синът й нито за миг не си е помислил за нещо повече с Дорина и гледа на нея просто като на човек, на когото държи. Но и разбира реакцията на Мария.

"Млади са, нормално е. Мимето звъни на Валери, той на нея също, говорят си постоянно онлайн, когато са свободни. Чувала съм как го подпитва за Дорина и се смея. Но ми става и приятно, защото е хубаво да знаеш, че момичето на сина ти наистина го обича", разказвала Гроздева пред близки познати.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.